Skarverennet (fullt)

Skarverennet (fullt)


Arrangør: Betanien Bergen Bedriftsidrettslag
Påmeldingsfrist: 01.04.2023 05:30

Tid


Om det blir skiglede, stor stemning og en gedigen folkefest er ikke noe å lure på! 6000 deltakere har til nå sikret seg plass og vi ønsker å stille med deltakere fra Betanien.


Dette blir en unik begivenhet! Toget tar oss fra Bergen lørdag morgen, start på Finse med målgang på Ustaoset. Det er 37 flotte km som du vil gå sammen med gode kolleger fra Betanien. Tempo blir vi enige om, Swix-teamet smører skiene våre, og det blir mat underveis.


Vel fremme og i mål på Ustaoset, har du to valg: ta toget tilbake til Bergen, eller overnatte i hytte på Ustaoset med retur Bergen søndag. For de som overnatter blir det mulighet for badstue med snøbad, etterfulgt av en 3 retters middag, med sosial aktivitet.


Det er 8 plasser tilgjengelig. Bindende påmelding – med en egenandel på 700 kroner (startlisens med tog er i utgangspunktet 2.000,- du får overnatting og 3 retters middag med på kjøpet).


Dette blir magisk - meld deg på!


Om du skulle få beskjed om at du ikke har rettigheter til å melde deg på når du prøver, er nok grunnen at du ikke er medlem av bedriftsidrettslaget. Det kan enkelt løses ved å klikke på denne linken for å melde deg inn i Betanien BIL.


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.