Bli med på Trolljegerprøven

Postet av Betanien Bergen Bedriftsidrettslag den 10. Mai 2022

Har du lyst til å være med og prøve deg på trolljegerprøven i Bergen 24. september sammen med gode kollegaer, sponser bedriftsidrettslaget påmeldingsavgiften. 

Om trolljegerprøven

Å være en Trolljeger handler om å pushe sine egne grenser, utvide komfortsonen, og gjøre det du aldri før hadde trodd var mulig. Trolljegerprøven er Norges råeste terrenghinderløp med fokus på samarbeid og mestring, som hjelper deg å bli et sterkere og bedre menneske både mentalt og fysisk, og gjør deg i stand til å se muligheter der andre kun ser hindringer.

Trolljegerprøven passer for alle!!

 Uansett form og styrkenivå, så vil du få glede av å delta på Trolljegerprøven. Du vil kjenne på mestringsfølelsen av å dra deg gjennom gjørme, sørpe, vann - over gjerdeklyvere, gjennom rør og over stokk og stein. Du konkurrerer mot deg selv først og fremst. Tidtakningen er viktig for noen, men ikke for alle - push deg selv og evt. laget ditt til en tid gjennom løypen som dere er fornøyde med selv!! 


Et jaktlag har fra 2 til 7 deltakere. For at Betanien BIL skal sponse deltakelsen må deltagerne være ansatt i Stiftelsen Betanien sine virksomheter og være medlem av bedriftsidrettslaget. 

Har du spørsmål kan disse stilles til: irene.kandal@betanien.no  eller fredrikke.helle.skarnagel@betaniensykehus.no

 Se ellers nettsiden til Trolljeger for informasjon: https://www.trolljeger.no/ 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.