Hvorfor skal jeg bli medlem av bedriftsidrettslaget?

Postet av Betanien Bergen Bedriftsidrettslag den 25. Feb 2022

Hvis du sitter litt på gjerdet og er usikker på hvorfor du skal bli medlem av bedriftsidrettslaget, så skal du få vite litt om de mange fordelene et medlemskap gir deg.


Betanien Bergen Bedriftsidrettslag (Betanien BIL) skal skape og legge til rette for en sosial arena som gir trening og aktivitet for alle på tvers av virksomheter.


- Ja, og så da?, tenker du kanskje. Hva betyr det egentlig? 

Aktiviteter og sosial arena

Det betyr at Betanien BIL skal ha aktiviteter som kan passe for alle. Vi har fjellturer som tilpasset tempoet til de som er med, men vi betaler også kontingenten for de som ønsker å delta på et Betanien-lag i Bergen City Marathon, Trolljegerprøven og Stoltzen opp, eller kjøre et roligere opplegg med yoga. Poenget er at vi gjør noe sammen på tvers av virksomhetene! 

Bedriftsidrettslagets leder, Per Martin Knutsen, kommenterte etter bedriftsidrettslagets tur opp på Damsgårdsfjellet at det beste var å snakke med ansatte han ikke ellers snakker så mye med fordi de kanskje jobber i et annet bygg eller på et helt annet tidspunkt av døgnet. Det en sosial tur med nye bekjentskap.

Hytten i Alvøen

Hvis du er en av de som pleier å leie hytten i Alvøen, er det ikke noe å lure på, for nå er faktisk det å leie hytten forbehold bedriftsidrettslagets medlemmer og alle leieinntekter går til vedlikehold av hytten.

Tilbud fra kretsen

Som medlem i Betanien BIL kan du også benytte deg av alle de tilbud kretsen har. Kanskje du lyst til å melde på klatrekurs eller padeltennis? På hjemmesiden til Betanien BIL, finner du også en oversikt over kretsens arrangement og tilbud.

Fordeler ved å være medlem av Betanien BIL

  • Du får en god t-skjorte til trening som også kan brukes om du representerer Betanien i et eller annet løp.
  • Du får mulighet til å delta på mange ulike aktiviteter i regi av bedriftsidrettslaget - mange av dem helt gratis så lenge du har betalt den årlige kontingenten på 100 kroner.
  • Du får mulighet til å delta på mange ulike aktiviteter i regi av kretsen
  • Du kan bli kjent med andre Betanien-ansatte som du kanskje ikke ville møtt ellers.
  • Du kan komme med forslag til aktiviteter som du gjerne har lyst til å gjøre/ha med deg flere på.
  • Du får leie hytten i Alvøen (se rutine for leie i Netpower).

Så hva venter du på? Meld deg inn i dag!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.