Referat fra styremøtet 27. oktober

Postet av Betanien Bergen Bedriftsidrettslag den 2. Nov 2022

Her kan du lese referatet fra forrige styremøte i Betanien BIL.Lyst til å prøve en nær-døden-opplevelse?

Postet av Betanien Bergen Bedriftsidrettslag den 24. Jun 2022

Betanien har fått fatt i 16 plasser til årets Stoltzen opp lørdag 1. oktober kl. 11.00-11.40.

Vi legger som vanlig opp til noen fellestreninger i forkant og sosialt samvær og bespisning etter løpet. Påmeldingen er å åpnet, så det er bare å melde seg på! Førstemann til mølla... Bli med på Trolljegerprøven

Postet av Betanien Bergen Bedriftsidrettslag den 10. Mai 2022

Har du lyst til å være med og prøve deg på trolljegerprøven i Bergen 24. september sammen med gode kollegaer, sponser bedriftsidrettslaget påmeldingsavgiften. 

Om trolljegerprøven

Å være en Trolljeger handler om å pushe sine egne grenser, utvide komfortsonen, og gjøre det du aldri før hadde trodd var mulig. Trolljegerprøven er Norges råeste terrenghinderløp med fokus på samarbeid og mestring, som hjelper deg å bli et sterkere og bedre menneske både mentalt og fysisk, og gjør deg i stand til å se muligheter der andre kun ser hindringer.

Trolljegerprøven passer for alle!!

 Uansett form og styrkenivå, så vil du få glede av å delta på Trolljegerprøven. Du vil kjenne på mestringsfølelsen av å dra deg gjennom gjørme, sørpe, vann - over gjerdeklyvere, gjennom rør og over stokk og stein. Du konkurrerer mot deg selv først og fremst. Tidtakningen er viktig for noen, men ikke for alle - push deg selv og evt. laget ditt til en tid gjennom løypen som dere er fornøyde med selv!! 


Et jaktlag har fra 2 til 7 deltakere. For at Betanien BIL skal sponse deltakelsen må deltagerne være ansatt i Stiftelsen Betanien sine virksomheter og være medlem av bedriftsidrettslaget. 

Har du spørsmål kan disse stilles til: irene.kandal@betanien.no  eller fredrikke.helle.skarnagel@betaniensykehus.no

 Se ellers nettsiden til Trolljeger for informasjon: https://www.trolljeger.no/ Bli med på Sykle til jobben!

Postet av Betanien Bergen Bedriftsidrettslag den 21. Apr 2022

Stiftelsen Betanien Bergen er nå registrert på Sykle til jobben. Sykle til jobben er en lavterskel, sosial, miljøvennlig, unik og morsom konkurranse, med mål om å få flest mulig i aktivitet.
Under kampanjen fra 19. april til 17. juni registrerer du all din fysiske aktivitet, både til og fra jobb og på fritiden. Padling, løping, svømming, klatring, fjellturer og styrketrening gir også poeng. Bruk linken til å melde deg på.


Hvorfor skal jeg bli medlem av bedriftsidrettslaget?

Postet av Betanien Bergen Bedriftsidrettslag den 25. Feb 2022

Hvis du sitter litt på gjerdet og er usikker på hvorfor du skal bli medlem av bedriftsidrettslaget, så skal du få vite litt om de mange fordelene et medlemskap gir deg.


Betanien Bergen Bedriftsidrettslag (Betanien BIL) skal skape og legge til rette for en sosial arena som gir trening og aktivitet for alle på tvers av virksomheter.


- Ja, og så da?, tenker du kanskje. Hva betyr det egentlig? 

Aktiviteter og sosial arena

Det betyr at Betanien BIL skal ha aktiviteter som kan passe for alle. Vi har fjellturer som tilpasset tempoet til de som er med, men vi betaler også kontingenten for de som ønsker å delta på et Betanien-lag i Bergen City Marathon, Trolljegerprøven og Stoltzen opp, eller kjøre et roligere opplegg med yoga. Poenget er at vi gjør noe sammen på tvers av virksomhetene! 

Bedriftsidrettslagets leder, Per Martin Knutsen, kommenterte etter bedriftsidrettslagets tur opp på Damsgårdsfjellet at det beste var å snakke med ansatte han ikke ellers snakker så mye med fordi de kanskje jobber i et annet bygg eller på et helt annet tidspunkt av døgnet. Det en sosial tur med nye bekjentskap.

Hytten i Alvøen

Hvis du er en av de som pleier å leie hytten i Alvøen, er det ikke noe å lure på, for nå er faktisk det å leie hytten forbehold bedriftsidrettslagets medlemmer og alle leieinntekter går til vedlikehold av hytten.

Tilbud fra kretsen

Som medlem i Betanien BIL kan du også benytte deg av alle de tilbud kretsen har. Kanskje du lyst til å melde på klatrekurs eller padeltennis? På hjemmesiden til Betanien BIL, finner du også en oversikt over kretsens arrangement og tilbud.

Fordeler ved å være medlem av Betanien BIL

  • Du får en god t-skjorte til trening som også kan brukes om du representerer Betanien i et eller annet løp.
  • Du får mulighet til å delta på mange ulike aktiviteter i regi av bedriftsidrettslaget - mange av dem helt gratis så lenge du har betalt den årlige kontingenten på 100 kroner.
  • Du får mulighet til å delta på mange ulike aktiviteter i regi av kretsen
  • Du kan bli kjent med andre Betanien-ansatte som du kanskje ikke ville møtt ellers.
  • Du kan komme med forslag til aktiviteter som du gjerne har lyst til å gjøre/ha med deg flere på.
  • Du får leie hytten i Alvøen (se rutine for leie i Netpower).

Så hva venter du på? Meld deg inn i dag!